Europa Conference League

Τι ισχύει για το δημοσίευμα περί οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού που αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό του Conference

Ιταλικό δημοσίευμα ανέφερε πως η ξαφνική άνοδος στις πωλήσεις των εισιτηρίων της Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference συνέβη επειδή οπαδοί της ΑΕΚ και Παναθηναϊκού έκλειναν θέση στην OPAP Arena!

Ένας μικρός χαμός έγινε χθες (17/05), μετά από δημοσίευμα της ιστοσελίδας «labaroviola», σύμφωνα με το οποίο οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αγοράζουν εισιτήρια, προκειμένου να βρεθούν στην κερκίδα της Φιορεντίνα στην OPAP Arena και να στηρίξουν το ιταλικό κλαμπ κόντρα στον Ολυμπιακό, στον τελικό του Conference.

Το ρεπορτάζ στηρίζεται, κυρίως, στην ξαφνική άνοδο των πωλήσεων των εισιτηρίων της Φιορεντίνα. Θυμίζουμε, οι «βιόλα» έχουν πάρει -όπως και ο Ολυμπιακός- 9.000 εισιτήρια και ενώ αρχικά η κίνηση δεν ήταν ιδιαιτέρως μεγάλη και υπήρχε η ελπίδα στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού ότι η ιταλική θα επιστρέψει εισιτήρια, οι Ιταλοί διέθεσαν σχεδόν όλα τα εισιτήριά τους! Χαρακτηριστικά, το «Radio Bruno» στη Φλωρεντία, επικαλούμενο πηγές στη Φιορεντίνα, τόνιζε ότι μέχρι το βράδυ της Πέμπτης πουλήθηκαν γύρω στα 5.000 εισιτήρια και το πρωί της Παρασκευής, με την έναρξη της πώλησης, ο αριθμός ανέβηκε στα 7.000.

«Ως εκ τούτου, το μέρος των εισιτηρίων, που είναι για τους οπαδούς των ''βιόλα'', είναι σχεδόν εξαντλημένο και παρά τα πολλά προβλήματα, για να φτάσουν στην ελληνική πρωτεύουσα, κάνουν μεγάλες θυσίες για να πάνε να στηρίξουν την ομάδα οι οπαδοί», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Χθες, ωστόσο, όπως προαναφέραμε, το «labaroviola» έδωσε μία νέα διάσταση στο όλο θέμα, σημειώνοντας πως αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αγοράζουν εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Φιορεντίνα! Αυτό, όμως, είναι μακριά από την πραγματικότητα. Εξηγούμε.

Όπως συμβαίνει στην Ελλάδα με την Κάρτα Φιλάθλου, έτσι και στην Ιταλία υπάρχει η λεγόμενη Fidelity Card. Για να αγοράσει, λοιπόν, κάποιος εισιτήριο, πρέπει να έχει αυτή την κάρτα, την οποία, σημειωτέον, θα έπρεπε, εν προκειμένω για το Ολυμπιακός-Φιορεντίνα, να έχει αγοράσει ή ανανεώσει μέχρι τις 15 Μαΐου.

Ακόμη και έτσι, όμως, αν ένας Έλληνας αγόραζε την αντίστοιχη ιταλική Κάρτα Φιλάθλου, το σύστημα δεν θα του επέτρεπε να αγοράσει εισιτήριο για τον τελικό του Conference, αφού η Φιορεντίνα έχει προνοήσει να «αποκλειστούν» τα ελληνικά ΑΦΜ!

Τώρα, αν κάποιος βρήκε εισιτήριο μέσω γνωστού του στην Ιταλία, είναι άλλη ιστορία, αλλά σίγουρα δεν θα είναι τόσοι πολλοί εκείνοι, που έκαναν αυτή την… πατέντα, προκειμένου να βρεθούν στην OPAP Arena. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα είναι τόσοι πολλοί όσοι αφήνει να εννοηθεί το ιταλικό δημοσίευμα ότι είναι. Και πάλι, όμως, ακριβώς επειδή μιλάμε για τελικό Conference και όχι… τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τους ζητηθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ να επιβεβαιωθεί το όνομα, που αναφέρει το εισιτήριό τους, και να φάνε, τελικά, πόρτα!

Τα παραπάνω, φυσικά, ισχύουν μόνο για τα εισιτήρια της Φιορεντίνα, καθώς δεν αποκλείεται να βρεθούν Έλληνες φίλαθλοι στο παιχνίδι της 29ης Μαΐου -και όχι οπαδοί του Ολυμπιακού- μέσω της κλήρωσης που έγινε από την UEFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x